Vuoksen lintukävely Imatralla 28.2.

28.2. sunnuntaina Vuoksen lintukävely Imatralla. Kokoonnutaan klo 9 Imatran uimahallin parkkipaikalla. Epidemiatilanteen vuoksi retken osallistujamäärä rajataan enintään 15 henkilöön. Retkelle pyydetään ennakkoilmoittautumista Liisa Laitiselle sähköpostilla liisa.laitinen@tintti.net tai tekstiviestillä p. 0408436280.

Koronavirustilanteen vuoksi EKLY:n retkitarjonta on toistaiseksi normaalia niukempaa. Noudatamme viranomaismääräyksiä ja -suosituksia. Retkelle voi osallistua vain täysin oireettomana. Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat eivät osallistu retkille. Kävelyretkillä osallistujien tulee huolehtia turvavälien (2m) pitämisestä. Kimppakyytejä ei toistaiseksi järjestetä. Retkeläisten yhteystietoja säilytetään 3 kuukauden ajan jäljitettävyyden mahdollistamiseksi. Tilaisuuksien peruutus tai siirto voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Kerromme näistä muutoksista yhdistyksen verkkosivuilla, Facebookissa ja sähköpostilistallamme ekly-verkossa. Seuratkaa näitä medioita.

Kommentointi on suljettu.