Syksyn tapahtumat tapahtumakalenterissa

Syksyn tapahtumat löytyvät nyt tapahtumakalenterista. Aloitamme syysmuutonseurannalla Taipalsaaren Sarviniemessä lauantaina 21.9. Tervetuloa mukaan!

Huomioittehan erityisesti tämän:

26.10. (la) EKLY:n 50-vuotisjuhla Imatran Valtionhotellissa Torkkelinkatu 2, 55100 Imatra alkaen klo 13. Ellet ole vielä ilmoittautunut, pyydämme ennakkoilmoittautumista juhlaan 25.9. mennessä. Yhteyshenkilönä on EKLY:n sihteeri Jari Kiljunen, jolle ilmoittautumiset ja tiedustelut  joko sähköpostiin jari.kiljunen207@gmail.com tai puhelimitse 0405798990. Tapahtuman tarkemmat tiedot tulevat yhdistyksen verkkosivuille. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita Kaikki jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan mm. Pertti Koskimiehen, Jarkko Rutilan  ja Hannu Siitosen esityksiä ja nauttimaan tarjoilusta!

Kommentointi on suljettu.